Marknader

Det finns många spännande marknader (Mercadillos) i närheten. Flera med grönsaker, frukt och godis, ostar och hushållsartiklar, tyger och kläder. Andra har antikviteter och gamla saker och åter andra har en mer turistprägel. Normalt har man öppet från 10-14.

Coín har en vanlig lördagsmarknad på en gata från gamla stationshuset och parallellt med genomfartsgatan. Mitt emot Urb. El Rodeo.

Coín har också börjat med en söndagsmarknad i La Trochas garage på förmiddagarna. Den började i mars 2006 och har fortsatt så vi får se hur länge det räcker. Där finns också lite äldre saker och möbler, böcker och lite skräp.

Alhaurin el Grande har en torsdagsmarknad på sin Feriaplats och där kan man lätt parkera.

Mijas La Cala har en marknad utefter vägen från Coín, nästan nere vid kustvägen på onsdagar och lördagar. Det är också ganska lätt att parkera i närheten.

Mijas Las Lagunas har en marknad på lördagar. Den ligger utefter vägen från Coín ner till Fuengirola på vänster sida vid City Selfstorage.

Fuengirola har en stor marknad på tisdagar på Feriaplatsen. Den största i närheten men det kan vara lite svårt att parkera i närheten.

Fuengirola har också en loppmarknad på samma plats på lördagar. Där finns mycket att titta på och många fynd att göra.

Sabinillas har en jättestor loppmarknad utefter kustvägen N 340 på söndagar. Åk till Kustvägen via La Cala och fortsätt söderut.

Fuengirola hade tidigare en fin söndagsmarknad i hamnen. Nu har myndigheterna haft synunkter på evakueringsmöjligheterna, så planen är att flytta till södra delen av Fuengirola nära moskén.