Golf

Det finns många vackra golfbanor runt Coín. Här finns lite information.

Lauro Golf ligger på vägen från Coín via Alhaurin el Grande mot Alhaurin de la Torre. Det är en ganska flack bana med 27 hål.

La Cala Golf ligger på vägen från Coín till Mijas-La Cala. Det är en brant bana med 3 hela golfbanor samt en 6-hålsbana, korthål, för övning.

Alhaurin Golf ligger på vägen från Coín mot Mijas pueblo. Det är en mycket brant bana så slår du en slice är det kört. Severiano Ballesteros ritade banan. Det finns en 18-hålsbana, en korthålsbana på 18 hål och en putting och pitchbana på 9 hål.

Guadalhorce Golf Course i Camanpanillas har 27 hål och är en parkbana. Från Coín tar man A 355 till motorvägen mot Màlaga för att välja avfart Mercamálaga.

Miraflores Golf bana ligger i Urbanizationen Riviera del Sol. Ta vägen mot Fuengirola från Coín och välj sedan en väg till höger mot La Cala. När du kommer fram till motorvägen utefter kusten, ta den en kort bit avfart till höger Mijas Costa.

Mijas Golf består av Los Olivos och Los Lagos banorna. Ta vägen mot Fuengirola, MA-426, och du kommer förbi den på vänster hand.

Parador Màlaga Golf är Andalucías äldsta bana från 1920-talet. Du tar vägen mot Churriana och korsar motorvägen. Banan ligger 10 minuter från Màlaga och nästan vid Medelhavet. Se upp för flygplanen. Det är en parkbana nära flygplatsen.